19:00

IFK Värnamo

Referat: Tabergs SK - IFK Värnamo

1:an mot 2:an och väntat tufft motstånd! Laddningen innan match var det inget fel på och alla var redo att göra allt vi kunde...
Det skulle bli en riktig nagelbitare för oss på kanten. 1:a halvlek tycker jag att vi hade under kontroll och rättvist så kunde Matilda ge oss ledningen. Värnamo spelade bra men vi hade bra kontroll över spelet.
I 2:a halvlek så blev det riktigt oroligt då Värnamo flyttade upp spelet och tryckte på för att reducera...... Men idag hade vi bestämt oss för att spika igen ordentligt! Ett otroligt jobb och kämpande av hela laget. En backlinje som spelade samspelt och säkert! Ett mittfält som slet och spelade vårdat spel och ett anfall som hela tiden var farligt.
Vi visade ännu en gång att vi spelar som ett lag! Så skönt det var när Matilda satte 2-0. En seger som gör att vi behöll serieledningen , härligt.
plus till hela laget och två guldstjärnor till Moa och Elsa!! Vilket mittlås!!